Manifestacijom pod sloganom „Moć roditeljstva“ u Boru se u četvrtak obeležava Mesec roditeljstva

U četvrtak, 13. juna, od 17 do 19 časova, u parku kod Gradske uprave u Boru, biće održana manifestacija pod sloganom „Moć roditeljstva“. Ovaj događaj, koji se održava treću godinu zaredom, organizuje se povodom obeležavanja Meseca roditeljstva.

Cilj manifestacije je osnaživanje i promocija porodica sa decom. Program će obuhvatati plesne tačke i radionice u kojima će učestvovati roditelji i deca. Takođe, biće postavljeni savetodavni štandovi Patronažne službe i Centra za socijalni rad Bor, gde će posetioci moći da dobiju korisne savete i informacije.

Organizator manifestacije je Grad Bor, u saradnji sa UNICEF-om, Predškolskom ustanovom „Bambi“, Domom zdravlja i Centrom za socijalni rad. Očekuje se veliki broj posetilaca, koji će imati priliku da uživaju u bogatom programu i da se druže sa drugim porodicama iz zajednice.

Manifestacija „Moć roditeljstva“ ima za cilj da istakne važnost podrške porodicama i da pruži priliku roditeljima i deci da zajedno učestvuju u zabavnim i edukativnim aktivnostima.