Marija Ivković proglašena za Princezu istoka

1
208

Crnokosa Marija Ivković nova je Princeza istoka, odlučio je četvoročlani stručni žiri. Ova devojka iz Bora trijumfovala je ispred Jovane Radivojević iz Sokobanje, koja je bila prva pratilja, i Jelene Vasiljević, koja se morala zadovoljiti titulom druge pratilje. Marija će sledećih godinu dana nositi laskavo priznanje i titulu najlepe devojke istočne Srbije.

princeza-istoka-2014

Nova Princeza istoka rođena je 1998. godine, trenutno živi u Boru, bavi se crtanjem i odbojkom, a volela bi da jednog dana postane modni kreator i fotomodel. Visoka je 171 cm, a teška 58 kg. Telesne mere su joj: obim grudi 83 cm, struka 67 cm i butina 93 cm.
Marija je već sa uspehom učestovala na takmičenjima lepote i nosi titule “Miss Brestovačke banje” za 2014. godinu i “Najlepša čobanica” 2011. godine.

Na tradicionalnoj osamnaestoj zabavno-muzičkoj manifestaciji “Princeza istoka”, koja je sinoć održana u amfiteatru Doma kulture, za titulu, lentu i vredne nagrade takmičilo se 11 devojaka iz istočne Srbije i Beograda.

Organizaciju i ove, kao i svih prethodnih, potpisuje “Sezam produkcija” na čelu sa Žakom Timotijevićem. Upravo su ekskluzivci ove produkcijske kuće Nataša Đorđević i Igor Gmitrović nastupali u muzičkom programu manifestacije.

[RFG_gallery id=’126′]

1 KOMENTAR

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime