Marija Ivković proglašena za Princezu istoka

Crnokosa Marija Ivković nova je Princeza istoka, odlučio je četvoročlani stručni žiri. Ova devojka iz Bora trijumfovala je ispred Jovane Radivojević iz Sokobanje, koja je bila prva pratilja, i Jelene Vasiljević, koja se morala zadovoljiti titulom druge pratilje. Marija će sledećih godinu dana nositi laskavo priznanje i titulu najlepe devojke istočne Srbije.

princeza-istoka-2014

Nova Princeza istoka rođena je 1998. godine, trenutno živi u Boru, bavi se crtanjem i odbojkom, a volela bi da jednog dana postane modni kreator i fotomodel. Visoka je 171 cm, a teška 58 kg. Telesne mere su joj: obim grudi 83 cm, struka 67 cm i butina 93 cm.
Marija je već sa uspehom učestovala na takmičenjima lepote i nosi titule „Miss Brestovačke banje“ za 2014. godinu i „Najlepša čobanica“ 2011. godine.

Na tradicionalnoj osamnaestoj zabavno-muzičkoj manifestaciji “Princeza istoka”, koja je sinoć održana u amfiteatru Doma kulture, za titulu, lentu i vredne nagrade takmičilo se 11 devojaka iz istočne Srbije i Beograda.

Organizaciju i ove, kao i svih prethodnih, potpisuje „Sezam produkcija“ na čelu sa Žakom Timotijevićem. Upravo su ekskluzivci ove produkcijske kuće Nataša Đorđević i Igor Gmitrović nastupali u muzičkom programu manifestacije.

[RFG_gallery id=’126′]