Marijana Mišković predsednica Foruma žena SPS

0
79

Forum žena Socijalističke partije Srbije dobio je predsednicu na Izbornoj skupštini koja je održana u utorak 25.juna 2013.god. To je Marijana Mišković diplomirani inženjer mašinstva koja će u narednom periodu nastojati da svojim radom, idejama i zalaganjem,okupi sve žene koje aktivno žele da učestvuju u realizaciji zacrtanih ciljeva.

forum-zena-sps

Uz politiku koju sprovodi premijer i predsednik Ivica Dačić Forum žena će kao organizovani oblik delovanja Socijalističke partije Srbije nastojati da ostvari ciljeve koji se odnose na ostvarenje demokratije na ravnopravnosti polova koja je temeljna postavka evropskih i svih međunarodnih odnosa i povezivanja, ostvarivanje prava na rad i jednako vrednovanje rada, podsticanje KULTURE MIRA i uzajamnog poštovanja.

Već duže vreme je uznemirujuća tema koja se tiče nasilja nad ženama i decom, treba reći da će se socijalistički Forum žena angažovati na predlaganju novih zakonskih rešenja, koja će omogućiti takve izmene koje će doprineti stvarnoj promeni i većoj zaštiti položaja žene, dece i nemoćnih i ugroženih društvenih grupa.

Ja pozivam sve žene Bora da se preključe Forumu žena Socijalističke partije Srbije u Boru jer se ovaj poziv ne odnosi samo na žene koje su članovi partije. Svaka nova ideja, svako novo upoznavanje rezultiraće uspehom i ojačati ne samo političku partiju već i samu instituciju žene.

Nataša Jovanović, PR SPS Bor

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here