Marković: Kampanja protekla u medijskoj blokadi

Dragan Marković, nosilac liste „Mi ili oni“ Ujedinjeni za Bor“ i kandidat za predsednika opštine ocenio je da kapanja bila teška i da je opozicija bila „skrajnuta i u medijskoj blokadi“.

„Kampanja je protekla u jako teškim uslovima. Medijska blokada je totalna. Televizija Bor koju finansiraju građani opštine Bor sa preko 20 miliona dinara, iako privatna, radi u interesu samo jedne političke stranke  – jedne političke klike, veličajući njihov rad, a njihov rad je nažalost nikakav za ovu opštinu“, kazao je Dragan Marković.

On je istakao da su radnici javnog sektora i Rudarsko-topioničarskog basena ucenjeni da rade kampanju za vladajuću koaliciju.

„Ovoj vlasti ništa nije sveto. Oni su iskoristili direktore javnih preduzeća i direktore škola da skupljaju, takozvane, sigurne glasove, što je nezabeleženo u višestranačkom sistemu“, dodao je kandidat za predsednika opštine koalicije koji čine Narodna stranka, Demokratska stranka, Vlaška narodna stranka, Zajedno za Srbiju, Demokratska stranka Srbije, Socijaldemokratska stranka.

Dragan Marković, nosilac liste „Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor“ poručio je biračima da glasaju za ovu listu „zbog svoje budućnosti, budućnosti sebe i svojih unuka“.