Marković: Skupštinska većina u Boru nije imala sluha za predloge opozicije

Gradski odbor Narodne stranke u Boru održao je konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na probleme grada Bora u odlazećoj godini.

Dragan Marković, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Boru, ukazao je na probleme Javno komunalnog preduzeća „Toplana”, Doma kulture u Gornjanu, kapije grada Bora, ali i putne i komunalne infrastrukture.

„Javni sektor danas grca u dugovima. Kako izgledaju putevi i ulice mogu da vide svi građani Bora, bez obzira na to da li idu ka Zaječaru preko Nikoličeva, Donjoj Bela Reci, ili od naselja Sever, preko Zmajeva, Brezonika, Krivelja do Gornjana. Skupštinska većina nije imala sluha za naše predloge, konkretno moje kao odbornika, u vezi sa problemima zagađenja, niti za studiju „Batuta” u vezi sa bolestima koje vladaju u Boru, ali ni za problem budućnosti grada Bora i borskih sela, imajući u vidu sve veći broj rudnika ili novonajavljenih rudničkih postrojenja”, kaže Marković.

On je u ime Gradskog odbora Narodne stranke u Boru i svoje lično ime svim građanima Bora poželeo srećne božićne i novogodišnje praznike.