Meksički ambijent u samom srcu Bora

Nedavno je u Boru otvoren kafić “Play” koji nam u prijatnom ambijentu donosi jedinstvenu ponudu egzotične meksičke kuhinje i kulture ove latino-američke zemlje.

play-1

Borani napokom imaju priliku da u svom gradu uživaju u raznovrsnim specijalitetima bogatim mesom, svežim povrćem i salatama, ukusnim začinima i sosevima.

Većina današnje meksičke hrane zasniva se na tradicionalnim jelima pretkolumbovskih civilizacija kombinovanim sa kulinarskim trendovima koje je su doneli španski doseljenici.

play-2

Meksička kuhinja je druga najrasprostranjenija na svetu (odmah iza kineske). UNESKO je tradicionalne meksičke specijalitete proglasio za nematerijalno kulturno nasleđe čovečanstva.

Gurmanima ih Srbije su jaki ukusi prijemčivi, ali su u ponudi i jela namenja onima koji više vole lagane vitaminske obroke.

play-3

Ljubazno i uslužno osoblje kafea “Play” je uvek spremno da predloži neki od specijaliteta, ukoliko ste neodlučni.

Za potpun doživljaj ambijenta preporučujemo tradicionalno meksičko piće – tekilu.

play-10042015

U ponudi su svakako i ostale vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića po izuzetno povoljnim cenama.

play-4

“Play” se nalazi u centralnom delu grada, neposredno uz gradsko šetalište (ulica Nikole Pašiće 62 – lokal bivšeg kafea “Trend”). Od saobraćaja i buke je zaklonjen predivim prirodnim ambijentom koji čine platani i četinari.

Doživite potpuno meksičko iskustvo u samom srcu Bora – vidimo se u kafeu “Play”.