“Mi ili Oni”: Da grejanje ne bude misaona imenica!

Bez obzira za koga su glasali ili nisu na proteklim lokalnim izborima, istakli su na konferenciji za novinare u koaliciji “Mi ili Oni”, svi su dobili isto – katastrofalno grejanje i prekomernu potrošnju uglja.

Iz izborne liste “Mi ili Oni” poručili su građanima Bora da su svi zajedno u problemu, jednako i oni koji su podržali vlast “svojevoljno ili uz manje ili veće pretnje, za dve crvene, a mnogi i za petnaest crvenih, i paketić”, kao i koji „nisu imali za koga da glasaju“.

“ONI se danas zahvaljuju biračima katastrofalnim grejanjem, i pored subvencija i pored velikih obećanja. Potrošili su oko 45000 tona uglja. Ko će platiti dodatne količine uglja? Borani, naravno! Da li će neko za to odgovarati, podneti ostavku? Neće, naravno! ONI nisu tu zbog naroda već zbog sebe i svojih džepova”, poručili su u koaliciji “Mi ili Oni” i istakli da se njihovim pristalicama i danas preti i kažnjavaju se, jer su im dali podršku.

Ova koalicija borskih opozicionih stranaka ponudila je i pravnu pomoć svima koji su mobingovani.

“Upozoravamo sve oni koji su se dodatno osilili da to ne čine, jer će ih ruka zakona stići kad-tad! I njih, i nalogodavce i pomagače! Advokatski timovi naše koalicije su spremni i na usluzi su svima onima koji trpe mobing! Moramo tako, jer je vlast urušila sve institucije. Odgovore na prijave koje smo kao lista uputili PU Bor 03. i 04. marta ove godine još nismo dobili. Kada ministar Stefanović kaže da su građani Bora izmislili džipove bez tablica, ne samo da vređa građane, već nam daje na znanje da su građani prepušteni sami sebi”, ističu u koaliciji “Mi ili oni”.

Boranima su poručili da je krajnje vreme da se svi ujedine i da “budu MI”, da “grejanje u Boru ne bude misaona imenica”.

Radnje pred privatizaciju RTB-a teku pod velom tajne. A drugo su pričali do pre dvadesetak dana. Upozoravali smo da vlast Aleksandra Vučića laže narod. Da privatizacijom žele da sakriju kriminal. Šta će biti sa radnicima, sa našom decom? Kakva nas budućnost čeka? Kome će pripasti Borsko jezero? Zašto država prodaje naš najveći resurs? Gde su sindikati? Da li znaju koja im je uloga? Upozoravali smo na sve ovo u izbornoj kampanji. Zato su koristili sve znane i neznane metode da utišaju istinu”, kažu u izbornoj listi “Mi ili Oni”.