Milikić: Kriminalcima je mesto u zatvoru, pokušaj destabilizacije države

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić osudio je povezivanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa vođama kriminalnih klanova i ocenio to kao pokušaj „destabilizacije države“.

Milikić je saopštenju istakao da se lažima pokušava diskreditacija predsednika, njegove porodice i njegovih saradnika, ali i destabilizacije čitave države.

„Svesni da su njihove namere da izvrše državni udar otkrivene i da im se sprema najoštrija zatvorska kazna, kriminalci iza rešetaka i oni koji ih sa slobode podržavaju, udruženim snagama pokušavaju da na sve načine okrive Aleksandra Vučića i predstave ga kao vođu kriminalne grupe koja se bavi najgnusnijim radnjama“, kazao je Milikić.

On je ocenio „da su jasni pokušaji da se umanji značaj svega onoga što je Vučić za vreme svog mandata učinio za državu, da se obezvredi to što je Srbija vodeća u regionu i da se ukalja njegov trud i zalaganje da Srbija postane snažna i ekonomski jaka država, kakva nikada pre nije bila“.

„Siguran da građani Srbije znaju da prepoznaju prave vrednosti, rezultate i prioritete i da ne veruju u svakojake priče kvazimedija koji tesno sarađuju sa kriminalcima i opozicionim političarima“, rekao je gradonačelnik.

On je naveo da se nada da će nadležni organi uskoro otkriti čitavu istinu o teoriji zavere koja se vodi protiv predsednika Vučića, kao i da će se osobe koje stoje iza svih kriminalnih radnji uskoro naći pred licem pravde.

„Srbija nije zemlja u kojoj kriminalci slobodno šetaju, Srbija je zemlja u kojoj takvi ljudi odgovaraju za svoja zlodela“, poručio je Milikić.