Milikić osudio nasilje na protestima u Beogradu [VIDEO]

3
384

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić osudio je nasilje koje se dešavalo na protestima u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.

On je proteste okarakterisao kao političke, nesvojstvene demokatskoj državi i organizovane sa ciljem da se izazove destrukcija države .

Gradonačelnik je kazao da “cena dramatičnog vandaliozma kojeg smo svedoci ovih dana apsolutno je neprihvatljiva za sve”.

“Protest u kome postoji velika šansa i velika mogućnost širenja virusa bez odgovornosti organizatora je za nas sve veliki rizik. Ono što država radi vrlo uspešno i direktno jeste borba na svim poljima kada je pitanju uređenje države i rešavanje velikih problema. Predsednik države Aleksandar Vučić, parlament i Vlada Republike Srbije su kroz svoje aktivnosti pokazali da znaju i umeju da se suoče sa najvećim izazovima u Republici Srbiji”, kazao je Milikić.3 KOMENTARA

  1. Milikiću nasilje prave vaši SNS huligani i batinaši. Vaš AV se ponaša gore nego Milošević. Sobzirom da vam se bliži kraj ponašate se kao ranjena divlja svinja. Kosovo je Srbija i ako je privremeno okupirana teritorija.
    Skandal nad skandalima da murija ispada iz sanitetska vozila i prebija mirne demostrante kojima je dosta diktature.

  2. Molotolijevi kokteli su trebali da se koriste na demonstracije u Beogradu.Onda bi bilo drugačije.Ovako je više izgledao kao trening i za građane i za policiju.Uvek se u neredima traži previše mrtvih i ranjenih kao u ratu.

  3. Milikiću sram da te je! Da li imaš obraza??
    Kako jedna zemlja junaka stvori toliko izdajnika, lopova i ološa? Decu ste tukli! Studente!
    Nećete još dugo narod se diže iz mraka. A kad ustane vi idete u jamu zaborava.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime