Milikić osudio uvrede upućene ćerki Aleksandra Vučića

Zbog objave Sibina Vukadinovića koji je na društvenoj mreži Fejsbuk uputio uvrede na račun ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića oglasile su brojne javne ličnosti.

Između ostalih, reagovali su poverenica Brankica Janković, zaštitnik građana Zoran Pašalić, predsednica parlamenta Maja Gojković, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ali i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

„Kao otac i pre svega čovek najoštrije osuđujem neljudski i bolesni napad na ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Opozicija već dugo koristi govor mržnje kao jedini oblik komunikacije, ali je ovoga puta prevazisla samu sebe. Politika mržnje i uvreda koju promovišu saradnici i pristalice Boška Obradovića i Dragana Đilasa sigurno nije politika koja može da ima podršku građana. Kao i uvek do sada dižem svoj glas, glas razuma protiv ovakvih izopačenih izjava. Napad na porodicu nema veze sa demokratijom, već sa agresijom. Pozivam nadležne da reaguju, jer svako dete i svaki građanin Srbije mora biti bezbedan i zaštićen“, kazao je Milikić.

Boško Obradović, lider pokreta Dveri kazao je da Vukadinović više od godinu dana nema veze sa ovom političkom organizacijom i istakao da ni sam ne dopušta da iko vređa bilo čiju porodicu.