Milikić: U Boru za sada nema zaraženih koronavirusom, društvenim mrežama se šire glasine [VIDEO]

3
3966

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je izjavio je danas, posle sednice Gradskog štaba za vanredne situacije, da u Boru, za sada, nema zaraženih koronavirusom.

On je damantovao pisanja na društvenim mrežama da su u Boru zaraženi policajci i lica romske nacionalne zajednice i poručio Boranima da se informišu samo iz proverenih izvora.

“Do ovog trenutka ne postoji ni jedna zaražena osoba na teritoriji grada Bora. Zamolio bih sve sugrađane da shvate najozbiljnije informacije koje kao gradonačnik grada i komandant Štaba za vanredne situacije iznosim, a da sve dezinformacije prijave info centru grada Bora. Ovih dana se pojavljuje niz dezinformacija kojima se pokušava da se stvori panika i da se na taj način izazove nered u gradu Boru. Za ovo se u vanrednom stanju strogo odgovara”, rekao je Milikić.

3 KOMENTARA

  1. Sta ste cekali do sada. Najveca zaraza je na buvljaku, i okupljanja roma pogotovu onih sto su dosli iz inostransrva, a vi ga tek sada zatvarate. Vecina gradova zatvara kafice a vi menjate radno vreme. O podeli paketa za penzionere, ni pomena. Sramota zatajili ste na svim poljima.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here