Milinko Živković jedini poslanik iz Bora u Parlamentu Srbije

4
134

Direktor marketinga RTB Bor Grupe Milinko Živković postao je osmog oktobra jedini poslanik iz Bora u Skupštini Srbije. On će iz poslaničke klupe u republičkom parlamentu zastupati stavove Srpske napredne stranke, a odatle će se, kako kaže, truditi da Bor i Rudarsko-topioničarski basen predstavi celoj Srbiji u još boljem svetlu.

Milinko Živković
photo: RTB

Magistra Živkovića je, podsećanja radi, ove godine i menadžment RTB-a nagradio za doprinos razvoju kompanije, pa mu je na Dan rudara Srbije uručeno priznanje „Inženjer Šistek“. Sada mu je poverenje ukazala i Srpska napredna stranka, i to kao predsedniku Okružnog odbora te partije za Timočki region.

Kažu da sam Šistekovu nagradu dobio jer sam se nesebično davao u akciji „Za lepši Bor“ i predano radio na popravljanju imidža celog grada. Sada je prilika da se za Bor i RTB čuje dalje, a za skupštinskom govornicom svakako i glasnije – istakao je Živković.

Za nepunih trideset godina staža provedenih u RTB-u, Živković je vrlo uspešno rukovodio službama knjigovodstva, finansija, računovodstva i komercijale u Rudniku bakra Bor, a bio je i zamenik direktora RBB-a za ekonomsko-komercijalne poslove.

(Kolektiv)4 KOMENTARA

  1. Ovo znaci da Sosa ulazi u Skupstinu Srbije. Vojvodo ovaj nesme da gleda svoje interese jel mu uvek neko stoji iza ledja.Ako treba jos jednom ce lezati u zatvor samo da SHEFU bude dobro!

  2. ALOOOOOOO MIŠU ODAKLE SI TI ISPLIVAO,KOJA LI VODA TEBE IZBACI NA POVRŠINU,NAJVEROVATNIJE IZ BORSKE REKE,KAO I MNOGI DRUGI,UAAAAAAAAAAAAAAAAA

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime