Mini Gitarijade u pet gradova Srbije

0
97

Uprava Gitarijade raspisala je Konkurs za učešće demo bendova na 50. Gitarijadi koja će biti održana od 11. do 13. avgusta u Zaječaru. Bendovi koji prođu Konkurs nastupaće na mini Gitarijadama širom Srbije.

50-gitarijada-logo

Mini Gitarijade biće održane 4. avgusta u Zrenjaninu, 5. avgusta u Pančevu, 6. avgusta u Kragujevcu i Kosovskoj Mitrovici i 7. avgusta u Čačku.
Demo bendovi koji pobede na ovim mini Gitarijadama nastupiće na 50. Gitarijadi u Zaječaru, a neafirmisani bendovi iz zemalja regiona plasiraće se na Gitarijadu pobedom na partnerskim festivalima u zemlji iz koje dolaze.

Pravo učešća na Konkursu imaju demo-bendovi koji ne poseduju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće na Konkursu se podnose isključivo elektronskim putem, popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijade.

Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta, tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju, kontakt listu i fotografiju benda.

Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Jutjub kanalu Gitarijade.

Konkurs se zvanično zaključuje 31. jula u ponoć.

Ulaznice za Gitarijadu

Komplet ulaznica za tri večeri 50. jubilarne Gitarijade, koja će biti održana od 11. do 13. avgusta na Gradskom stadionu na Kraljevici u Zaječaru, može se kupiti po ceni od 1.000 dinara, dok će pojedinačna karta za svako veče koštati 400 dinara. Ulaznice se za sada prodaju putem prodajne mreže “Iventim”.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime