Mira Škorić prvi put u Knjaževcu: Volela bih da ovde dođem na odmor

Zadnje veče koncerata 57. Festivala kulture mladih Srbije u ritmu folk muzike obležila  je gošća Mira Škorić.

Koncert Mire Škorić upotpunio je peto veče Festivala kulture mladih Srbije na Gurgusovačkoj kuli. Pevačica je svoje prvo predstavljanje u Knjaževcu započela svojim najpoznatijim pesmama, kao što su: Otkači, Nedaj me majko, Južna pruga, Ista nam je tuga, Manastir, Ti si ko i ja i druge, kao i najnoviju Jednom će svanuti dan.

Naravno, nešto kasnije, interpretirala je i pesme svojih koleginica, između ostalih, Ane Bekute, Lepe Brene, Dragane Mirković: Veseljak, Biseru beli, Poslednje veče i druge.

I Mira se odlučila da kao i njene kolege izvede čuvenu pesmu Đurđevdan Bijelog dugmeta.

Na kraju nastupa, pevačica se zahvalila publici, rekavši da je poželela da opet dođe u Knjaževac, barem na domor, jer joj se jako dopada ovo mesto.

Program se nastavlja bez koncerata, ali u stilu tehno muzike

Festival kulture mladih Srbije nastavlja se i večeras nastupom DJ-eva. Od 21 sat publici će se predstaviti DJ Nikola Mihailović, a od 23h će nastupati DJ Dejan Milićević.

Nikola Mihailović je i na društvenim mrežama, u svoje i u ime Dejana Milićevića, pozvao sve fanove da dođu na žurku.

22.06.2018.godine DJ NIKOLA MIHAILOVIC Gurgusovačka kula 57.FKMS KNJAŽEVAC

Publiée par Festival kulture mladih Srbije sur Lundi 16 juillet 2018

Ovo veče će, očekuje se, biti ispunjeno brojnim tehno miksovima: Sense Of Dream (Original Mix – Blakan Connection), Verbalizer (Plastic City) i drugo.

Cena ulaznice za koncert iznosi 100 dinara.

Ovo je i poslednje veče na Gurgusovačkoj kuli, a Festival se nastavlja trodnevnim programom „Veče filma 57. FKMS“, u okviru kojeg će, od ponedeljka 23. jula biti prikazivani sinhronizovani filmovi za decu, kao i filmovi raznih žanrova.

Poslednji dan 57. Festivala kulture mladih Srbije, 26. jul biće u znaku pesnika i tradicionalne pesničke večeri „Timočka lira 57. FKMS“ , uz proglašenje pobednika na platou Doma kulture od 20 časova.

Najboljeg pesnika proglasiće žiri na samom festivalu i tada će mu biti uručena povelja Timočka lira“ Drugog programa Radio Beograda.