Mladi LDPa: Leto je Doba oPušteno

0
22

Liberalno demokratska partija u saradnji sa klubom G – SPOT organizovaće ovog leta u Boru niz kulturnih dešavanja pod zajedničkim nazivom: Leto je Doba oPušteno.


Liberalno demokratska partija u saradnji sa klubom G – SPOT organizovaće ovog leta u Boru niz kulturnih dešavanja pod zajedničkim nazivom: Leto je Doba oPušteno.

Gosti će biti osobe koje se bavi različitim vidovima umetničkog stvaralaštva, a koncept je takav da će posetioci G-Spota imati priliku da se sa njima druže u opuštenoj atmosferi.

Program će se odvijati svakog petka sa početkom u 21h u G – Spotu a pored gostiju van Bora svaki put će u programu učestvovati i neko od Borana ko se bavi određenom umetničkom granom.

Akciju Leto je Doba oPušteno otvoriće večeras borski bend Cositos Buenos, narednog petka će gostovati rok kritičar Petar Peca Popović, a potom Dragana Mladenović pesnikinja iz Pančeva i njen izdavač Dejan Ilić, čest gost emisije “Peščanik”.

Poslednjeg petka jula gostovaće vršačko pozorište EDU koje će osim gostovanja u G-Spotu održati i predstavu za decu na otvorenom.

U avgustu dolaze glumica Olivera Ježina, slikarka Biljana Cincarević i mnogi drugi, a o rasporedu dešavanja ćemo javnost obavestiti preko sajta opstinabor.com i lokalnih medija.. .

Aktivisti LDP-a, naglašavaju da niko od gostiju nije tražio honorar, a da većina sama snosi troškove svog dolaska jer pravi umetnici su na neki način i misionari i razumeju situaciju u kojoj se Bor nalazi.

Za kulturu i umetnost kao i za sve drugo je savako potreban novac, ali i bez njega je moguće organizovati solidan program ako postoji volja i entuzijazam.

Vlasnici kluba G – Spot i Liberalno demokratska partija će ovog leta pokazati da volja i entuzijazam još uvek postoje u Boru, zaključuje se u saopštenju LDP-a.

 


Web Tim “Bor 030” obaveštava sve političke stranke, nevladine i vladine organizacije, institucije, neformalne grupe i sve one pojedince koji žele da se čuje o njihovom radu da nam svoja saopštenja i pozive na konferencije za novinare upućuju na naš mail: [email protected]

Vaš Web Tim “Bor 030” – www.bor030.net

 

 

 

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime