Mladić i devojka povređeni u udesu motora i traktora

9
142

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila danas oko 17 časova u blizini benzinske pumpe “Topovske šupe” na ulazu u Bor, povređeno je dvoje mladih. Prema nezvaničnim informacijama, mladić i devojka su povređeni nakon što su motorom marke “Honda” velikom brzinom naleteli na traktor preduzeća JKP “Vodovod” koji je skretao ka selu Brestovac.

saobracajka-topovi-01

Prema rečima očevidaca traktor i motor su se kretali iz pravca Bora.  Motorista je pokušao da zaobiđe traktor koji je počeo skretanje ulevo ka Brestovcu.

saobracajka-topovi

Od siline udarca dvoje povređenih su odleteli nekoliko metara od mesta nesreće, dok je motor pronađen tridesetak metara dalje na rizlanom putu koji ide paralalno sa glavnim.

Povređeni su zbrinuti u opštoj bolnici u Boru.

9 KOMENTARA

 1. svaka cast….obavesteni ste do mojega….. SVAKA CAST. vazno da ste naveli da je traktor poceo skretanje i da je motor isao velikom brzinom..BRAVO,SVE VI ZNATE IPAK JE TO JKP….SRAMOTA BRE.

 2. ako su ovo informacije sa llica mesta, onda ste vi debili nevidjeni… koga ste pitali za te informacije? da niste mozda traktoristu retardiranog…. Traktorista prvo treba da nauci da kad se sklrece treba da da zmigavac i da proveri iza sebe da nije neko vec poceo preticanje… debilcina retardirana!

 3. Ma koga si ti pitao za te informacije? da nisi mozda retardiranog traktoristu? taj retardirani traktorista treba prvo da nauci da koristi zmigavac i da pre skretanja proveri da nije mozda ne4ko vec zapoceo preticanje… Debilcina retardirana!

 4. Poštovani/a Gago,

  Mi ne sudimo i ne osuđujemo, mi samo izveštavamo o događajima.

  Ujedno želimo da čujemo i drugu stranu priče. Do Vaših prijatelja nismo mogli da dođemo jer su u trenutku pisanja ovog članka bili u bolnici.

  Ako pažljivo pročitate članak, videćete da nigde ne piše ko je kriv za nezgodu. Možda je traktorista, a možda je i motociklista, istraga i sud će odlučiti o tome.

 5. Ako pitaš bajkera ili nekog ko je stalno za volanom rećiće ti NE.

  Za policiju to jeste velika brzina, pogotovo ako se desi nezgoda.

  Dok je praktično, svaka brzina koja ti onemogućava da reaguješ na vreme i izbegneš nezgodu (pre)velika.

  Evo da pitam ja tebe, drugarski, kolika je po tebi bezbedna brzina ako se na motoru voziš bez kacige?

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime