Mladim bračnim parovima uručeni ključevi novih kuća

Mladim bračnim parovima, koji su pobedili na konkursu lokalne samouprave raspisanom u julu, danas je predsednik Opštine svečano uručio ključeve novoizgrađenih kuća u naselju Bor 2.

bracni-parovi-2

Nove dvospratne kuće od 60 kvadratnih metara i četiri ara placa dobili su bračni parovi: Milija Nikolić i Marija Vasić Nikolić, Adam i Andrijana Stojković, Dejan i Ana Zlatković i Milan Slavković i Anđelika Kržanović Slavković.

„To je novi početak za mlade bračne parove, možda najbolji. Mi ćemo i nadalje nastaviti sa istom praksom jer želimo da mlade ljude zadržimo u Boru“, izjavio je predsednik Opštine Bor Živorad Petrović.

kuce-bor2

„Ovo je lepa akcija koju Opština Bor sprovodi nekoliko godina unazad i nama, mladim bračnim parovima, je ovo pored zaposlenja svakako jedan od glavnih ciljeva kojima težimo. Mi smo na ovaj način rešili stambeno pitanje i ovim putem se zahvaljujemo Opštini Bor. Ovo može da bude dobar primer ostalim gradovima i opštinama na koji način mogu da pomognu mladim ljudima, da ih podrže u proširenju svojih porodica“, rekla je Marija Vasić Nikolić jedna od dobitnika novih kuća.