Moda Still: Trendi garderoba koju svako mora imati na sebi

0
340

Moda Still je radnja u kojoj možete, uz stručnu pomoć ljubaznog osoblja, obnoviti i osvežiti svoju garderobu novim i uvek atraktivnim modelima iz novih Exterra, Look up i Excess kolekcija. Na jednom mestu maturanti mogu pronaći kompletan autfit večernjih i kežual varijanti.

moda-stil-izlog

Potrošači imaju priliku da uživaju u kupovini kvalitetne garderobe najboljih brendova u prijatnom ambijentu, kreiranom da na najbolji način zadovolji modne potrebe. U Modi Still vas čekaju stručni prodavci koji vam mogu pomoći pri izboru idealnog komada modnih kreacija ili odabiru pažljivo selektovanih odevnih predmeta iz kolekcija proleće – leto 2016.

Garderoba je za sve uzraste (od 18 do 45 godina). Zastupljen je kežual, street, ležerni i urbani look ali i poslovne varijante, moderni komadi koji prate poslednje trendove, savršene kako za posao tako i za izlaske, jednostavno sofisticirane i trendi u isto vreme.

moda-still-kolekcije

Moda Still može vam pomoći da napravite svaku stilizovanu modnu žensku i mušku kombinaciju. Takođe možete priuštiti i fine modele farmerica, košulja, dukseva, jakni, trenerki, haljina, ali i svečani program za maturante koji je trenutno aktuelan.

U ovoj prodavnici možete naći najnovije modele prolećne kolekcije Exterra – pamučne majice, suknje, moderne kombinezone, kao i Look up ležerne komade koje mogu nositi i punije osobe.

moda-still-ponuda

Moda Still je jedini zastupnik brenda Exterra u Boru i 80 odsto garderobe je iz njihovog asortimana. Takođe možete pronaći i atraktivne ženske komade Look Up-a i Gold Star-a, kao i najnovije modele torbi Marina Galanti. Kolekcije prate modne trendove i različite stilove.

Na specijalnoj akciji su pamučne Excess majice, ženske po ceni od samo 1190 dinara i muške od 1490 dinara, svih veličina.

moda-still-muska-kolekcija

Zastupljen je kompletan letnji program, pa u Modi Still možete pronaći moderne haljine veoma prijatnih materijala, duge suknje, ženske farmerke, moderne majice i ešarpe. Od muškog programa tu su bermude od kepera i teksasa, pamučne majice, duksevi, trenerke, sakoi, košulje i zaista dobri modeli farmerica.

Prolećne muške i ženske jakne i mantili aktuelnih vedrih boja su zastupljeni u ovoj prodavnici širokog asortimana izvanrednih kolekcija.

moda-still-zenska-kolekcija

Torbe Marina Galanti prodaju se po najnižoj ceni u gradu, od 3.500 do 4.500 dinara. Izrađene su od eko kože, u više letnjih boja i modela. U radnji takođe možete kupiti i prateći kožni aksesoar – kaiševe i novčanike.

Mogući su svi uslovi plaćanja – čekovima po dogovoru, potvrdama administrativne zabrane sa svim budžetskim firmama i karticama.

Moda Still nalazi se u ulici 3. oktobar, broj 22. Radno vreme je svakog radnog dana od 9 do 20 časova i subotom do 15 časova.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here