Modni spektakl na Borskom jezeru: Održana revija Suzane Perić [FOTO]

Poznata domaća dizajnerka Suzana Perić i modna agencija „Selekt“ priredili su sinoć pravi modni spektakl u velelepnom hotelu „Jezero“ za Borskom jezeru. Odličnu atmosferu je upotpunila pevačica Jelena Rozga.

Borsko jezero je sinoć bilo centar domaće modne scene. Naša talentovana kretorka Suzana Perić predstavila je novu kolekciju za proleće i leto pod nazivom „Most Wanted“ (najtraženije).

Koliko je bilo interesovanje za ovaj modni hepening najbolje pokazuje podatak da je reviji prisustvovalo oko 400 gostiju, među kojima i veliki broj onih iz javnog života zemlje i Bora, kao i pedesetak predstavnika, uglavnom, nacionalnih medija.

Prikazanu kolekciju čine modeli koji mladu urbanu ženu podržavaju u njenoj potrebi za izražavanjem slobode i nezavisnosti.

Kolekcija „Most Wanted“ na svojevrstan način predstavlja retrospektivu dve decenije dizajnerskog rada Suzane Perić. Kroz prikazane kreacije prožimaju se detalji sa najuspešnijih i najtraženijih modela prethodnih kolekcija.

Modeli su izrađeni od prirodnih materijala kao što su pamuk i svila, a inspirisani osamdesetim godinama prošlog veka sa daškom boemskog stila.

„U svakom modelu sam prenela jedan od znakova sa najprodavanijih haljina iz ranijih kolekcija – neki detalj, rukav,… Htela sam da ovim zaokružim 20 godina karijere“, kaže naša kreatorka.

„Ova kolekcija predstavlja slobodnu ženu, ženu koja ima pravo izbora. Ako joj se dopada moja haljina nosiće je bez predrasuda da li mene voli ili ne. Svi se mi trudimo da se naši modeli dopadnu ljudima, i tu su kreatori nebitni“, poručila je Suzana Perić.

Prezentaciju kolekcija otvorena je umetničko-plesnim performansom plesača Instituta za umetničku igru.

Kao specijalna gošća Suzane Perić u ulozi manekenke pojavila se glumica Katarina Radivojević.

Zvezda muzičkog programa bila je popularna splitska pevačica Jelena Rozga, koja je atmosferu podigla do tačke usijanja.

[flickr_set id=“72157695708768085″]