Monodrama “Poslednja šansa” večeras u 20h OTKAZANO!!!!

0
24

UPRAVO SMO DOBILI INFORMACIJU IZ CENTRA ZA KULTURU DA JE PREDSTAVA OTKAZANA ZBOG SLABOG INTERESOVANJA!!!

poslednja sansa
FOTO: www.tvklik.rs

Suzana Petričević u ovoj monodrami glumi Gocu Lukić, frizerku iz okoline Beograda. Ona je tipičan rob televizije i posle mnogo pokušaja napokon uspeva da uđe u rijaliti šou program TRAŽIM MUŽA. Televizija se ispostavlja kao poslednja šansa za običnog, malog čoveka i njegovu želju da korenito promeni sopstveni život.

POSLEDNJA ŠANSA, drama sa smejanjem i pevanjem, istovremeno je i priča o Velikom bratu koji upravlja našim životima. To je priča o svetu zabave danas, o “rejtinzima” i gledanosti kao jednom merilu uspeha. To je, takođe, i priča o našim posrnućima i uzletima, te, nadasve, o lakoći sa kojom smo spremni da prihvatimo naredbe svevidećeg oka “Vrhovnog kontrolora”, kako bi smo ostali u igri. POSLEDNJA ŠANSA priča priču o rijaliti televiziji, sredstvima rijaliti pozorišta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E_kFdLHth0Y&feature=player_embedded[/youtube]

POSLEDNJA ŠANSA je najuspešnija monodrama u sezoni 2009/2010. i trenutno jedina monodrama koja se izvodi na redovnom repertoaru u Beogradu, za kojom vlada veliko interesovanje.

Na IX međunarodnom festivalu ZLATNI VITEZ u Moskvi predstava je osvojila ZLATNOG VITEZA – ZLATNU DIPLOMU, tj. prvo mesto u konkurenciji malih formi.

Predstava je na 35. internacionalnom festivalu monodrame i pantomime, 2010. osvojila 1. nagradu stručnog žirija publike – ZLATNA KOLAJNA FESTIVALA.

Na 15. FESTIVALU MALIH SCENA – monodrama Srpske u Istočnom Sarajevu, na osnovu odluke stručnog žirija osvojila nagradu za najbolju monodramu.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime