Most: Odmah nakon izbora ćemo krenuti sa radom kako bismo obećanja sproveli u delo

Stranka „Most” odgovorila je na izjavu Pokreta Vlaha Srbije koji su ih osudili zbog pokušaja sticanja jeftinih političkih poena obećavanjem brzih rešavanja problema rudarenja u Boru.
Ivan Vučković, kandidat za odbornika ispred liste „Most – Naš grad, naša sela, naš gradonačelnik Miki Janošević” kaže da, nakon što je pažljivo saslušao izjave gospodina Kokelića i gospodina Ugrinovića iz Pokreta Vlaha Srbije, smatra da ono što je u njima rečeno nema osnovu, te da, nastavlja, kritike tog tipa ne treba uzimati za ozbiljno.
„Gospodin Ugrinović kaže, citiram: „Ove probleme će rešiti predsednik i Vlada Republike Srbije”, ne shvatajući da smo mi u Boru i selima upravo zbog gore pomenutih već dugi niz godina u problemu. Ukoliko je njihov cilj bio da se približe aktuelnoj vlasti, verujem da su u tome i uspeli”, ističe Vučković.
On je dodao da lista „Most – Naš grad, naša sela, naš gradonačelnik Miki Janošević” ima ozbiljnu podršku građana, i da je, kako kaže, očigledno u pitanju bio bezuspešan pokušaj diskreditovanja rada stranke.
„Građani Bora znaju da će tim stranke uraditi sve što je potrebno da ono što je obećano bude urađeno kako valja. Mi smo ozbiljni ljudi i, kao takvi, fokusiramo se isključivo na posao koji moramo uraditi, a ne na kritiku drugih izbornih opcija, te nam ne priliči da se šalimo sa mukom građana Bora i meštanima borskih sela, jer prostora za šalu nema. Pozivam građane da slobodno daju podršku stranci „Most” i, još jednom napominjem, odmah nakon izbora ćemo krenuti sa radom kako bismo obećanja sproveli u delo”, poručuje Vučković.