MRK „BOR 2“: Drama na rukometnom polju

U subotu, u hali JUSC Bor, rukometašima Bora zabeležen je drugi uzastopni poraz. Ovoga puta u dramatičnoj utakmici do samog kraja uspelo je da trijumfuje drugoplasirano Vlasotince, rezultatom 27:32 (14:16).

Gosti su od početka krenuli odlučno da osvoje bodove u Boru, kako u odbrani tako i u napadu. Relativno se brzo došlo do gol razlike. Međutim, borski momci su, revoltirani odlukom sudija da se isključi trener Saša Skrobonja u 17-om minutu utakmice zbog pozivanja svog igrača, uspeli da podignu nivo igre i da posle 5-6 minuta igre u drugom poluvremenu stignu do nerešenog rezultata (18:18).

Borski momci su se pored velikog pritiska držali rezultatski sa gostima kada je usledila još jedna diskusiona odluka sudija, direktno isključenje Andrijevića. Posle ovoga Borani nisu mogli da nastave u istom tempu i gosti su trijumfovali.
Najefikasniji u redovima Bora bio je Pavlović sa 9 postignitih golova, a kod gostiju Nikolić sa 6 golova. Senku na ovu utakmicu, pored dva crvena kartona, bacila je povreda Kičića, koji će se najverovatnije pridružiti saigračima u jednom od narednih kola..

Naredno kolo Borani igraju pred svojom publikom protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak, ekipu Pirota. Utakmica će biti odigrana u subotu 28.03.2009. u JUSC Bor.