Mrtvački sanduk na ulazu u Bor plašio vozače

Nova bizarnost u Boru. Nepoznati lopovi ukrali mrtvački sanduk i prislonili ga na tablu na ulazu u grad. Neslana šala umalo koštala glave uplašene vozače.

Nepoznati lopovi ukrali su sanduk iz dvorišta Milije Brčića, meštana sela Brestovac, i nosili ga nekoliko kilometara da bi ga naslonili na tablu sa natpisom „Bor“ na ulazu u grad.

Najverovatnije da je motiv ove bizarne krađe neslana šala pošto je fotografija sa sandukom prislonjenim na znak isto veče osvanula na sajtu VuKajlija kao poster sa natpisom „Welcome to Bor, grad gde ni mrtvi nemaju mira“.

Vlasnik sanduka kaze da sanduke dobio ka naknadu za rad od gazde koji nije imao novac da ga isplati.

Dobio sam 16 sanduka, jer gazda kod koga sam radio nije imao da mi plati, pa sam uzeo mrtvačke sanduke. Prodao sam ih 14, a dva su mi još ostala u dvorištu. Ali jedan su mi neki ludaci ukrali i postavili na ulazu u Bor – ispričao je Brčić.

Šaljivdžije nisu razmišljale o posledicama koje su mogle biti kobne, jer se nekoliko vozača požalilo policiji da su od straha jedva zadržali kontrolu nad vozilom.

Ovo inače nije prvi bizarni slučaj u Boru. Prošle godine nekoliko putnika požalilo se da su na putu Bor – Zaječar videli utvaru obučenu u venčanicu.