MTS poslovnica na novoj lokaciji

Poslovnica Telekoma Srbija u Boru je od ponedeljka, 21. septembra 2015. godine na novoj adresi, Moše Pijade 56.

mts 2

Korisnike očekuje moderno dizajniran prostor koji je podeljen po vrstama ponude i proizvoda, i u kojem se na licu mesta mogu isprobati svi uređaji iz ponude Telekoma Srbija – telefoni, tableti i laptopovi, kao i usluge IPTV i ADSL pristup internetu.

Poslovnica Telekoma Srbija je od sada na lokaciji koja je mnogo aktraktivnija i bliža našim korisnicima. Očekujemo da korisnici time budu zadovoljni, imamo lep i moderno opremljenprostor u kome će se osećati prijatno, a imamo i veću ponudu telefona. Telekom Srbija stalno prati trendove, kako u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, tako i u internet servisima. Stalno imamo akcije, školske i kampanje za zaposlene, kao i popuste za klijente koji su dugo naši korisnici. Mislim da će od sada naši klijenti biti zadovoljniji onime što im mi nudimo na novoj lokaciji, izjavio je Aleksandar Branković, koordinator izvršne jedinice Zaječar.

Povodom otvaranje poslovnice na novoj adresi, Telekom Srbija ima akciju „pripejd paket na poklon“. Odnosi se na one korisnike koji sklope ugovor sa tarifnim profilom preko 2.000,00 dinara. ISti korisnici će na poklon dobiti pripejd karticu i telefonski aparat.

Radno vreme poslovnice Telekoma Srbija u Boru je od 8 do 21 čas radnim danima, a subotom od 8 do 17 časova.