Na Tehničkom fakultetu u Boru u drugom upisnom roku ima i budžetskih mesta

Univerzitet u Beogradu oglasio je slobodna mesta za drugi upisni rok za studente na osnovne akademske studije za školsku 2015/2016. godinu, koji će trajati od 1. do 14. septembra.

fakultet-bor

Kako nam je saopšteno na Tehničkom fakultetu u Boru, u drugom upisnom roku na tom fakultetu ima mesta za 17 studenata na budžetu i 17 samofinansirajućih studenata na smeru inženjerskog menadžmenta, kao i za 9 samofinansirajućih studenata na smeru tehnološkog inženjerstva.

Prijavljivanje kandidata je 1. i 2. septembra od 8 do 14 časova, a objavljivanje liste prijavljenih kandidata 3. septembra u 10 časova. Polaganje prijemnog ispita održaće se 4. septembra.

Preliminarna lista trebalo bi da bude objavljena 5. septembra, dok će konačna rang lista biti objavljena 9. septembra u 14 časova.

Upis kandidata koji su stekli pravo upisa u statusu budžetskog studenta, obaviće se 10. septembra u vremenu od 8 do 11 časova, a upis kandidata koji su stekli pravo upisa u statusu samofinansirajućeg studenta, obaviće se istog dana, u vremenu od 12 do 16 časova.

Da podsetimo, za prijavu kandidata potrebna je sledeća dokumentacija :

  • overena fotokopija dokumenata iz srednje škole, tj. svedočanstva i diploma;
  • overena kopija izvoda iz Matične knjige rođenih i
  • naknada u iznosu od 4,000,00 dinara za polaganje prijemnog ispita.

    Uplata se vrši na žiro račun Fakulteta.