Načelnik Borskog okruga čestitao Boranima dobijanje statusa grada

2
1011

Načelnik Borskog upravnog okuga Miroslav Knežević uputio je danas čestitku Boranima povodom dobijanja statusa grada.

Poštovani građani Bora,

Koristim ovu priliku da u ime Borskog upravnog okruga, a i u moje lično ime svima Vama čestitam što je grad u kome živite na današnjoj sednici Narodne Skupštine Republike Srbije dobio status grada.

Izražavam veliku saglasnost predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, Narodnoj Skupštini Republike Srbije, Vladi Republike Srbije i predsednici Vlade Republike Srbije, Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, rukovodstvu grada Bora kao i poslanicima Studenki Kovačević, Miletiću Mihajloviću, Dejanu Radenkoviću i Darku Laketiću koji su inicirali donošenje izmene i dopune Zakona o teritorijalnoj organizaciji na osnovu kojih je Bor dobio status grada.

Izuzetno mi je drago što će od danas područni centar državne uprave i sedište Borskog upravnog okruga postati grad Bor, na korist i zadovoljstvo svih nas, navodi se u čestitki Kneževića.

Narodna Skupština Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici većinom glasaova predlog izmene i dopune Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije kojima je Boru i Pirotu dati status grada.

2 KOMENTARA

  1. …hvala….. A ostalo na PRVOM i PRAVOM CLANKU o STATUSU Bora na ovom pravom borskom Portalu Bor 030…..Pozdrav iz tramvaja.

  2. ..uzgred…GDE i KADA… je ovaj nacelnik okruga….Boranima rekao da je Bor JEDINI centar upravnog okruga ,po kome se taj okrug i zove ..u Srbiji…koji NEMA SASTUS GRADA…A to je jedno bar 78 puta na ovom istom Portalu 030 to napisao ..i Borane naucio .(.pa to i sada pise na ovom portalu ako se on izlista…i moze da se ponovo procita..).cak i neki totalno besposleni i totakno nebitni lik…iz nekog tramvaja…😀😀😀😀 ..I gde je tada bio ovaj cuveni nacelnik….Otisao da odnese lekove bolesnoj tetki…? Isto kao sto je otisao ..sa tim iytim lekom..jos pre 2 (dve) godine ..u nekoj drugoj prici….od zivotnog znacaja za Bor i Borski okrug…Mislim da se zove..Koridor Istok…Otisao..pa mu jos nije stigao tramvaj…da se vrati u tu pricu…😀😀😀Ni u Boru ..a ni u rodnom mu Negotinu..😀😀😀😀. Sto znaju i svi Negotinci…a i svi Borani….Ali dzaba mu…kasni..😀😀

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here