[NAJAVA] Sajam omladinskih organizacija 2012

Kao deo projekta „Mladi su zakon – Borski okrug 2012“, Resurs centar Bor organizuje drugi po redu Sajam omladinskih i nevladinih organizacija u Borskom okrugu. Sajam će se održati 07. 11. 2012. godine sa početkom u 10 časova u borskoj Narodnoj biblioteci.

mladi su zakon

Sajam omladinskih i nevladinih organizacija organizuje se sa ciljem da se mladi Borskog okruga upoznaju sa radom omladinskih organizacija, njihovim realizovanim i planiranim aktivnostima. Na sajmu će se predstaviti 10 omladinskih organizacija, formalnih i neformalnih grupa mladih iz celog Borskog okruga, koji su realizovali omladinske projekte u okviru poziva “Mladi su zakon-Borski okrug” za 2012. godinu. Sajamski štandovi biće postavljeni u holu Narodne biblioteke Bor u periodu od 1000 do 1400 časova, ističu u Resurs centru.

Za potrebe prezentacije rada organizacija biće organizovan i Konferencijski deo u multimedijalnoj sali Narodne biblioteke sa početkom u 11 časova na kojem će organizacije moći da prezentovati rezultate realizovanih omladinskih projekata.