Najboljim borskim učenicima laptop računari na dar [FOTO]

Najboljim učenicima borskih osnovnih i srednjih škola lokalna samouprava u Boru uručila je na dar po laptop računar.

Srednjoškolci: Srđan Petrović, Jelena Dimitrijević, Nikola Bugarin i Aleksandra Radić za postignute rezultate u školovanju dobili su na poklon od Opštine Bor po laptop računar.

Isti poklon je na svečanoj akademiji povodom Dana opštine Bor uručen i učenicima osnovnih škola: Ivani Igov, Mariji Buzej, Marku Todoroviću, Nemanji  Stefanoviću, Nedeljku Martinoviću, Lazaru Milutinoviću, Andriji Pešiću i Aleksi Popoviću.

„U Opštini Bor je u kratkom vremenskom periodu, u prethodna dva meseca, bilo mnogo promena. Brinemo o socijalnoj politici, odvojili smo značajna sredstva za programe samozapošljavanja, pomoć porodiljama, a u narednim godinama ćemo izdvojiti i mnogo više za te namene. Odvojićemo sredstva za infrastrukturne projekte, a počećemo da se bavimo obdaništima i školama. Uskoro počinje i izrada projekta za novo obdanište u Novom gradskom centru, u kome će biti smešteno stotinu dece“, kaže Aleksandar Milikić, predsednik Opštine Bor.

[box type=“info“ align=““ class=““ width=““]Tekst je deo projekta “Borski omladinski žurnal” koji se sufinansira sredstvima Opštine Bor u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. [/box]