Najluđa noć u Boru

 Borani najluđu noć proveli u divnom raspoloženju na platou ispred Doma Kulture i u ugostiteljskim objektima na organizovanim proslavama.

Kao i svake godine najviše naših sugrađana se okupilo na improvizovanom gradskom trgu ispred Doma Kultre gde su uz zvuke Ane Nikolić, Zorice Brunslik i trubača otpratili staru i dočekali novu godinu. Više hiljada građana spas od hladnoće mogi su naći u grejanom vinu koje je deljeno na račun opštinskog budžeta. Očekivano raskošni vatromet pokvarila je magla koja se novogodišnje noći nadvila nad Borom. Prisutnima se u ponoć obratio i predsednik Opštine Bor – Branislav Rankić.

Pored programa ispred Doma Kulture, opština je organizovala doček i u restoranu "President" (nekadašnja "Medalja"), kao i na zatvorenim bazenima Javne Ustanove "Sportski Centar – Bor".

Zorica Brunslik peva na platou ispred "Doma Kulture"

Lud i nezaboravni provod nije izostao ni u borskim kafićima – "Don", "Cult", "Index", "G-spot" i "Monza", a najveselije je bilo u bivšem klubu "TS" i u "Studenskom Centru – Bor".

U "Studenskom Centru", u prijatnoj atmosferi između žurke i svečane proslave, pretežno mlađu publiku zabavljao je "Herc bend", a veselje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

U nešto drugačijem ambijentu kluba "TS" organizovana je velika novogidišnja žurka. Puno hrane pića i muzike koju je puštao DJ Acko, organizatori su najavljivali celog decembra. Obećanje je ispunjeno i "TS" je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Mladi se provode u borskom "Studenskom Centru"

Slike sa centralne gradske proslave, iz "Studenskog Centra" i kluba "TS" biće postavljene uskoro u fotogaleriji "Bor 030"!

"DEDA MRAZ" BORANIMA PODARIO SEDAM BEBA
U borskom porodilištu, za novu godinu radili "punom parom", kao retko kad. Bor je bogatiji za sedam beba. Nepun sat posle ponoći na svet je došla devojčica, a do jutra rodilo su se još tri devojčice i tri dečaka.
Dr Zvonko Pantić, dežurni ginekolog, rekao je da je to za poslednjih 20-tak godina rekord, i, kako u šali reče, "bela kuga" je bar na trenutak zaustavljena
.
Objavila: Multimediala Bor