Najnovija filmska ostvarenja Zaspanka za vojnike i Južni vetar na repertoaru bioskopa Zvezda

1
1416

Na repertoaru borskog bioskopa u periodu od 12. do 20. novembra naći će se trenutno najpopularnija ostvarenja domaće kinematografije “Zaspanka za vojnike” i film “Južni vetar”.

Filmska priča o vojnicima jedne tobdžijske baterije u Prvom svetskom ratu pod nazivom “Zaspanka za vojnike” u Boru će se prikazivati od 12. do 14. novembra u okviru projekcija od 18 i 20 sati.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara, dok će za grupne đačke posete karta koštati 150 dinara.

U periodu od 15. do 20. novembra od 16, 18 sati i 30 minuta i 21 sat na repertoaru bioskopa Zvezda prikazivaće se film “Južni vetar”, za čiju će projekciju ulaznica iznositi 250 dinara.

1 KOMENTAR

  1. Zaspanka i pomen za nase herojske pretke ..I budilica za nas. Da se probudimo..na kukamo,uzdisemo i slinimo..pricajuci stalno iste depresivne,crne,apaticne i
    slinave prazne price.. Vec da se probudimouradimo,svako onoliko koliko moze,koliko zna i koliko sme…. sve sto je potrebno da Srbija bude slobodna, pravedna,razvijena i bogata evropska drzava 21. veka zadovoljnih i srecnih gradjana.. I to i ne moze…a i nece.. da uradi niko drugi osim nas..To moemo da uradimo SAMO MI. A mi je u nasem jeziku MNOŽINA.Tacka. Jer Srbija je vecna dok su joj deca verna ..I ona koja su u Srbiji…i ona koja su van Srbije. A verna su. I UVEK ce to biti . Tacka.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here