Napadačima na borsku Policijsku upravu pritvor do 30 dana

4
108

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Boru odredio je pritvor u trajanju do 30 dana napadačima na Policijsku upravu u Boru.

Odlukom sudije za prethodni postupak, a po predlogu javnog tužioca, osumnjičenima za jučerašnji napad na Policijsku upravu u Boru, u kojem su povređena dva policajca, R.Z. (44), Š.Z. (39), S.Z. (25) kao i Boranki S.Z. (28) određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

Oni se terete da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“Postupajući tužilac je saslušao osumnjičene na okolnosti iz podnete krivične prijave te po njihovom saslušanju podneo je predlog sudiji za predhodni postupak Osnovnog suda u Boru da se prema osumnjičenima odredi pritvor.Po navedenom predlogu javnog tužioca sudija za predhodni postupak je prema svim osumnjičenima odredio pritvor u trajanju do 30 dana”, navodi portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, Ivan Stojanović.

Ovo četvoro Borana su, zajedno sa još desetak osoba, juče popodne, nakon što je u Ulici 7.jula policija zatekla njihovog šesnaestogodišnjeg rođaka i njegovog trinaestogodišnjeg druga sa ukradenim bakarnim limom, došli ispred Policijske uprave gde je Š.Z. najpre vređao i pretio policajcu, pa ga uhvatio za ruku i povukao, a zatim ga, uz pomoć R.Z. više puta udario.
Tada je i i dvadesetpetogodišnji S.Z. nasrnuo na drugog policajca, dok je osumnjičena Boranka sa, takođe, inicijalima, S.Z. policajce gađala kamenjem.

4 KOMENTARA

  1. Napad na policajce i policijsku stnicu je izvršen zbog navodnog hapšenja dvojicu kradljivaca bakra, kao posledica različitih aršina kod sličnih krađa. Naime, svojevremeno zbog muljanja zlatnim muljem i bakrom, nije čelnik RTB Bor muljao u policiji, samo je pisala štampa i “niti se tresla šuma, niti se rodio miš”! Epilog je napad na policijsku stanicu, a policajci okusili batine. Zadnji kradljivci uhapšeni, a Sosa se šepuri na sva usta i svuda “Ne može mi niko ništa, ama baš ništa i nikada” i prigrabio zlata muljanjem.

  2. Bor Boranin Da li ti znas koliko je potrebno izvesti kamiona sa zlatnim muljem, cak i da je to uradjeno, ti kamioni bi bili primeceni. Napadate coveka koji je mnogo toga uradio, ne samo za Bor, vec i za RTB i njegove radnike. Plate su kasnile po 4,5 meseci i bile su oko tridesetak hiljada, a sada je prosecna plata 60 000 dinara i ne kasni ni dan. Grizete ruku koja vas hrani

  3. Mileva
    Sve sto je uradio, uradio je mimo zakona i pravila. Evo navedi jednu stvar koju je uradio za grad, mogu da ti dokazem da je uradio bez dozvola, odobrenja, krsio zakone, bez projekata itd.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime