Naprednjaci dobijaju opštinski odbor u Boru

0
66

Na konferenciji za novinare povereništva SNS-a u Boru najavljeno je formiranje opštinskog odbora ove stranke i uključivanje u političko delovanje na teritoriji Borske opštine.

“Do sada je stranka istupala samo kada je imala humatinarne akcije i kada je imala promocije u javnosti. Nismo iznosili političke stavove s obzirom da je stranku vodilo povereništvo imenovano od strane predsedništva. Cilj povereništva je bio se stvori infrastruktura stranke i da se pripremi izborna skupština, što je u ovom momentu završeno, tako da ćemo od novembra krenuti sa aktivnostima i sa praćenjem šta se to dešava na političkoj sceni”, rekao je novinarima Dragan Štrbac poverenik Srpske napredne Stranke u Boru.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YS7SjPWyApo[/youtube]

Za četrnaest meseci postojanja stranke u boru je učlanjeno preko 1500 osoba. Izgradnja infrastrukture je kompletno završena i formirani su mesni odbori u svim mesnim zajednicama na teritoriji opštine. Istraživanja nisu radjena ali se računa da je rejting stranke u Boru na istom nivou kao i na nivou Repulike i očekuju se dobri rezultati na budućim raspisanim izborima. Nisu razmatrane bilo kakve koalicije a stav sranke je da se o koalicijama pregovara tek nakon izbora.

Izborna skupština je zakazana za 1. novembar u 11 časova u domu kulture.

Istog dana je SNS proslavila i slavu stranke Sveta Petka i iskoristila priliku da svim vernicima koji slave ovu slavu čestitaju praznik.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime