NASTAVLJENA TRADICIJA: Rukometni kamp na Savači od 1. do 10. jula

0
105

Najstariji rukometni kamp na ovim prostorima nastavlja tradiciju okupljanja mališana tokom leta na obali Borskog jezera.

rukometni-kamp-2015

 

Dobro poznata i adekvatna, za organizaciju Kampa, lokacija dečjeg odmarališta Savača sa sadržajima prilagođenim rukometu, rukometu na pesku kao uređenom plažom garantuje kvalitetan rad u području rukometa kao i bogat zabavni program.

Kontinuitet i kvalitet u organizaciji potvrđuju imena i broj devojčica i dečaka koji su proteklih godina prošla kroz kamp. Pomenućemo ovom prilikom Reprezentativce Katarinu Krpež, Miloša Kostadinovića, Mihajla Radovanovića, Uroša Tomića, reprezentativce Srbije kao veliki broj kadetskih i juniorskih reprezentativaca.

rukometni-kamp-borsko-jezero-2013

Sve ovo je postignuto angažovanjem vrhunskih rukometnih trenera iz Srbije, Makedonije i Bosne.

Rukometni Kamp Borsko jezero 2015 će ove godine raditi u periodu od 01.07. do 10.07.

Očekuje se učešće preko 150 mališana iz Niša, Zaječara, Inđije, Temerina, Petrovca, Temerina, Iđoša, Knjaževca, Teslića (BiH), Skoplja, Kičeva (Mk) i Bora. Kao i prethodnih, i ove sezone rad organizuju i sprovode vrhunski rukometni treneri iz Srbije, Makedonije, BiH … Pomenućemo Svetislava Belog Jovanovića, Lelu Velkovu, Srebrenka Markovića, Angela Velkova, Zlatka Krsmančića, Dragana Suzića, Životu Božinovića, Milana Vješticu, Darka Cvetkovića … Uz veliki broj asistenata, sadašnjih i bivših Reprezentativaca Jugoslavije i Srbije (Katarine Krpež, Miloša Kostadinovića, Borka Đorđevića , Vladimira Grbića…).

rukometni-kamp-2014

Iskustvo u organizaciji i vrhunski tim, angažovan za realizaciju ovogodišnjeg Kampa, garantuju uspeh u radu i nezaboravno druženje.

Na kraju bismo se zahvalili preduzeću Rakita exploration na donaciji koja će nam pomoći da sprovedemo planirane aktivnosti.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime