NEGOTINSKA BARBIKA: Za novo telo dala sam jedan stan u Beogradu! [FOTO]

Marijana ima samo 30 godina, a već je prošla kroz više od 20 estetskih operacija i danas izgleda kao prava barbika.

barbika-marijana-negotin
blic.rs/privatnaarhiva

U svoje telo uložila je, kaže, jedan stan u Beogradu, jer je do sada novo telo platila više od 50.000 evra.

Prvu operaciju, povećanje grudi, radila je sa samo 20 godina.

Još dok sam bila klinka u osnovnoj školi znala sam da ću raditi plastične operacije. Nisam bila zadovoljna svojim grudima, bile su male, i zbog toga sam se osećala loše. Imala sam psihičke probleme, nisam se samoj sebi dopadala i htela sam to da promenim što pre. Sa 16 godina počela sam da štedim za prve silikone. Kada sam sakupila dovoljno novca, imala sam 20 godina i otišla da povećam grudi. Odmah posle operacije osećala sam se sjajno. Bila sam kao nova i zaljubila sam se u sebe – počinje svoju priču Marijana, koja je do pre nekoliko godina živela u Negotinu, a sada živi u Nemačkoj gde radi kao menadžer.

Ona zarađuje dovoljno da može da finansira brojne estetske zahvate koje radi uglavnom u Beogradu. Ono što Marijana nije znala je to da će se na plastične operacije i “savršeno” telo, kako ona kaže, ubrzo navući.

Nekoliko godina kasnije, uradila sam dve operacije nosa jer sam htela da bude savršen. Posle toga četiri liposukcije na nogama, struku i stomaku. Zatim sam radila ubrizgavanje masnog tkiva u obraze, povećala sam zadnjicu i zatezala sam očne kapke. Nakon nekoliko godina od prve operacije, ponovo sam povećala grudi, jer mi se činilo da nisu dovoljno velike – priča Marijana.

Rekordni broj zahvata radila je na usnama – čak 10!

Nedavno mi se pojavila jedna bora i morala sam odmah da je uklonim botoksom. Sada gotovo da ne mogu da podnesem da mi je neki deo tela nesavršen, i čim mi se nešto ne dopada idem na korekciju. Ne smeta mi što me pojedini ljudi osuđuju, kažu da sam plastična. Moj dečko i prijatelji me podržavaju u svemu – kaže ova mlada žena.

Idealna figura za nju je, kaže, telo pevačice Jelene Karleuše.

Ona super izgleda i kao i ja, liči na barbiku – kaže kroz smeh Marijana, i dodaje da, ako jednog dana bude imala ćerku, ne bi je podržala da stavlja silikone.

marijana-barbika-negotin

(Blic)