Neravan novi asfalt u ulici 3. oktobar

Nakon što je deo ulice 3. oktobar u Boru od ukrštanja sa ulicom Generala Pavla Ilića do raskrsnice sa ulicom Boško Buha dobio potpuno novi izgled, prve zamerke vozača već se čuju. Naime, kako kažu, novi asfalt kojim je za 48 miliona dinara proširena i asfaltirana ova ulica nije u potpunosti ravan.

uredjenje-ulice-3oktobar

Vozači zameraju na neravninama na novom asfaltu. Oni ističu da je ovakva ulica premija za njihove točkove, ali smatraju da se nije dovoljno vodilo računa o kvalitetu radova.

„Koliko sam mogao da primetim, asfalt ima neravnine. Ako vozite ovom ulicom, videćete da ima nekakvih valova po kojima auto stalno poskakuje. Ne bih da budem nezahvalan za rekonstruisanu ulicu, ali smatram da ako se nešto radi, mora da se radi kvalitetno“, rekao je za naš sajt jedan od vozača.

Pojedinci razlog za lošije radove pronalaze u tada nepovoljnim vremenskim uslovima, te problemima sa izvođačem radova, zbog čega je došlo do prekoračenja roka završetka. Sa druge strane, ostaje pitanje da li ulicu uopšte očekuje još jedan sloj asfalta ili će ona ostati ovakva.

Za rekonstrukciju ovog dela ulice sredstva je izdvojila lokalna samouprava, a radove je realizovalo Javno preduzeće „Direkcija za izgradnju Bora“. Pored samog kolovoza, asfaltirani su i trotoari i neki od manjih parking prostora.