Nevena Rajković i Bojan Stolić pobednici 16. Crnovrškog maratona

1
84

Na šesnestom po redu “Crnovrškom maratonu” koji je se ove godine trčao u obliku polumaratona (21,5 km) najbolja vremena postigli su atletičarka Nevena Rajković iz Kruševca i Bojan Stolić iz Lazarevca.

Crnovrski maratonRajkovićeva je, po sunčanom i toplom vremenu, trku završila za 1:26:25, više od pola sata ispred drugoplasirane Danijele Radisavljević iz Zaječara (2.02:45). Treće mesto pripalo je Neveni Bogićević (2:06:58).

Apsolutni pobednik današnje trke je dvadesetogodišnji Bojan Stolić koji je ostvario vreme 1:14:48, za petama mu je bio duplo stariji Branko Stavić iz Leposavića sa vremenom 1:15:34. Na cilj je kao treći stigao Tomislav Panić (1:19:07).

Bojan Stolic - Crnovrski maraton

Na ovogodišnjem polumaratonu nastupilo je 38 takmičara iz Kruševca, Lazerevca, Leposavića, Paraćina, Zaječara, Boljevca, Pančeva, Beograda, Niša, Gnjilana, Bele Palanke, Gospića, Knjaževca i grada domaćina Bora.

Start trke je bio kod spomenika na planini Crni vrh, a cilj kod Sportskog centra u Boru. Staza se prostirala trasom nakadašnje crnovrške pruge.

Iz Atletskog kluba Bor najavljuju da će 3. oktobra ponovo biti organizovana “Trka za srećnije” detinjstvo u kojoj će učestvovati učenici srednih i osnovnih škola.

[nggallery id=156]

1 KOMENTAR

  1. Super je bilo ali postaviti prvu okrepnu stanicu tek na 16. kilometru je van svake pameti. Trčati bez vode na 30 stepeni je mnogo zajebano. Šteta je što su gosti iz drugih gradova koji su uzgred sjajni momci i devojke, morali da steknu gorko iskustvo zbog ovakvog propusta.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here