Nevreme u Boru: Vetar lomio stabla

1
128

Obilne kišne padavine i snažan vetar pogodili su jutros Bor i okolinu. Kiša je ometala saobraćaj, dok je vetar lomio delove stabala.

Foto: Opština Bor

U Kestеnovoj ulici se pod silinom vetra odlomio deo stabla koji je pao na kolovoz. Srećom niko od prolaznika nije povređen, a nije zabeležena ni materijalna šteta.

Kestenovu je tokom jutarnih sati posetio i predsednik opštine Bor, Aleksandar Milikić, kako bi se na licu mesta uverio u posledice nevremena.

Radnici JKP “3. oktobar” su odlomljene delove stabla uklonili sa kolovoza kako bi se saobraćaj u ovoj gradskoj ulici normalizovao.

Problema zbog kiše i vetra bilo je i u drugim delovima grada. U jednom trenutku, ulice su postale korita bujičnih potoka, kojima se u niže delove grada sjurila veća količina vode, zemlje i kamenja.

1 KOMENTAR

  1. U redu je sto je novi predsednik obisao ulicu gde se desilo to usled nevremena , kad je rec o nevremenu opasan je udar groma u instalaciju , kad vec pricam o instalacijama obzirom da nemam gde drugde zeleo bih da kazem da je pre nedelju dana u vreme najvecih vrucina bar u mom komsiluku a mozda i celom gradu doslo do prvelikog napona iz nama nepoznatih razloga mereno u mrezi bilo je i citavih 252 volta usled cega su serijski poceli da otazuju uredjaji u stanovima kompjuteri televizori frizideri kog god da pitas svima je nesto crklo tih dana.Kome da se javimo i pozivam i druge ljude u gradu da se jave za ovaj problem evo bas na ovom sajtu znaci unazad nedelju dana otprilike meni prvo tv pa kompjuter ostalima isto javite se ljudi da preduzimamo nesto ,mozda je namerno da se poboljsa prodaja u Win Winu

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here