[FOTO/VIDEO] Nišlijka izabrana za „Princezu istoka“

Nišlijka Jovana Stanković izabrana je za najlepšu devojku na neformalnom izboru za mis istočne Srbije . Jovana je trijumfovala u konkurenciji 12 lepotica koliko ih je učestvovalo na petnaestoj po redu manifestaciji “Princezu istoka”, održanoj sinoć u amfiteatru Doma kulture u Boru. Za prvu pratilju proglašena je Boranka Jelena Tanić, dok je druga pratilja Andrijana Rakić iz Aleksinca.

Nova Princeza istoka rođena je 1988. godine, trenutno živi u Nišu, bavi se plivanjem i aerobikom , a volela bi da jednog dana postane fotomodel. Visoka je 170 cm, a teška 53 kg. Telesne mere su joj – obim grudi: 90 cm, struka: 68 cm i butina: 90 cm.
Kaže da joj ovo prvo učešće na jednom takmičenju lepote i da nije očekivala pobedu.

Na tradicionalnoj zabavno-muzičkoj manifestacija “Princeza istoka” , koja je sinoć održana 15. put, preko oko 3000 Borana, za titulu, lentu i vredne nagrade takmičilo se 12 devojaka iz Niša, Aleksinca, Boljevca, Zaječara, Paraćina i Bora.

Princeza istoka

Iako je temperatura u Boru bila samo 18 stepeni po celzijusovoj skali, dobro raspoloženje takmičarki i brojne publike “podgrevali” su Milena Ćeranić i Đus.

Milena Ćeranić

Kao i prethodnih godina organizator manifestacije je “Sezam produkcija” uz veliku pomoć Opštine Bor i Rudarsko-topioničarskog basena Bor.

Zajednički TV prenos realizovali su RTV “Sezam” i regionalna “Televizija Bor”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oG_ErpVcMj8[/youtube]