Nova sauna u Sportskom centru u Boru

U Ustanovi Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru danas je počela sa radom nova sauna.

Tretman u trajanju od sat vremena, koji podrazumeva trokratno zadržavanje u sauni od po 15 minuta, između čega bi trebalo da se napravi pauza, košta 150 dinara.

„Sauna je danas otvorena za prve korisnike. Ove godine ćemo još više da ulažemo u održavanje Sportskog centra da bi korisnicima usluga bilo što ugodnije, a i zaposlenima olakšan posao”, kaže v.d. direktora Sportskog centra, Nenad Petrović.

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić istakao je da je zadatak grada Bora da podiže kapacitet i kvalitet usluga za građane, a u skladu sa tim je i održavanje i stavljanje u funkciju Sportskog centra.

„Svake godine radimo ponešto. Radili smo parkete u obe sale, a ove godine je predviđeno da se rade svi krovovi na Sportskom centru. Vrednost tog posla je oko 15 miliona dinara. Osim toga, uveliko se radi projekat za izgradnju akva parka, odmah iza sportskog centra, koji će oplemeniti sve ovo što imamo danas i povećati kapacitet celog sportskog objekta koji je jedan od najlepših u Srbiji”, naglašava Milikić.

Kuglaši će, dodaje on, dobiti novu kuglanu za potrebe takmičenja, za šta će biti izdvojeno 6,5 miliona dinara, jer, kako dalje navodi, naši kuglaši već tri godine, zbog toga što nisu imali uslove, ustupaju mesto drugim klubovima da se bore u Super ligi.