Novi kontejneri u gradu i selima [VIDEO]

1
36

Zahvaljujući sredstvima Fonda za zaštitu životne sredine, kupljeno je stotinak metalnih kontejnera i 80 plastičnih kanti.

Nadležni u JKP “3 oktobar” najavljuju da će jedan broj kontejnera biti postavljen u najudaljenijim seoskim mesnim zajednicama.

“Pojačaćemo broj sudova za smeće u gradu, a pokrićemo i seoske mesne zajednice u kojima do sada nije bilo kontejnera. Do sada je izvođenje smeća rađeno u Brestovcu, Oštrelju, Zlotu, Šarbanovcu, Luki i Donjoj Beloj Reci. Ostaje da se pokriju Gornjane, Tanda i Bučije. U Slatini je proces postavljanja kontejnera pri kraju. Polako ćemo u svim selima i prigradskim mesnim zajednicama postaviti dovoljan broj sudova za smeće”, kazao je Dalibor Orsovanović, direktor JKP “3. oktobar”.

Za nabavku novih kontejnera i kanti iz lokalnog budžeta izdvojeno je oko 3.300.000 dinara.

1 KOMENTAR

  1. Pogon za otkup i reciklazu otpada umesto kanti . Pogon za preradu otpadnih voda . Drzavno favorizovanje proizvodnje i upotrebe visekratne ambalaze . Stimulisati ljude na smanjenje bespotrebne potrosnje . Uticati na promenu konzumeristickog i hedonistickog nacina zivota . Sebicnost zameniti darezljivoscu .Ostaviti cist vazduh vodu i prirodu unucima .

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here