NOVO u „Bistró 27“ !

U Boru je od nedavno je otvoren jedinstveni restoran i concept bar „Bistró 27“. Jedinstveno mesto koje svojim ambijentom, uslugom i ukusnim jelima očarava sve koji odluče da ga posete.

Ponuda i kvalitet hrane svakako izdvaja ovaj restoran od konkurencije i čini ga jedinstvenim u ovom delu zemlje. Bogat meni vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, kao i ljubazno i profesionalno osoblje, spremno da izađe u susret svakoj Vašoj želji.

Detaljnije o restoranu možete najbolje videti na njihovoj Instagram stranici: bistro27__bor

Pored hrane, ovaj restoran u ponudi takođe ima i širok asortiman pića, kako bezalkoholnih pića, šejkova, svežeceđenih sokova, tako i bogatu ponudu vina i ostalih alkoholnih pića.

Ponudu hrane i pića možete ovde pogledati.

Novina je da se u koncept baru i restoranu „Bistró 27“ organizuju proslave i svečanosti. Restoran poseduje kapacitet od oko 70 gostiju.

Početna cena po stolici iznosi 1.900 dinara. Takođe, postoji mogućnost dogovora za manje ručkove i proslave. Svaka zainteresovana osoba može za dodatne informacije pozvati dole navedeni broj telefona, ili svratiti do restorana lično.

Restoran takođe vrši dostavu hrane na željenu adresu.

Ono šta bismo još naglasili jeste da ovaj restoran poseduje najsavremeniju klimatizaciju i ventilaciju, što omogućava prijatan boravak u njemu.

Tu je i besplatan bežični internet i dostupne utičnice, pa gosti sa uživanjem obavljaju svoje poslove preko interneta.

Restoran je otvoren svakog dana.

Adresa je Nade Dimić 23A, a broj telefona: 0612067719.