Novo u Boru – joga za trudnice i mame sa bebama

Kreativna vežbaonica joge za trudnice i mame sa bebama se održava utorkom i četvrtkom od 10h na lokaciji Đorđa Vajferta 11. Radionicu vodi sertifikovani instruktor joge u prijatnom ambijentu uz obezbeđene prostirke i rekvizite.

„Radionica je nastala kao odgovor na potrebe i želje mojih sugrađanki da i u trudnoći nastave sa vežbanjem, ali takođe i kao potreba za postporođajnim oporavkom. Često žene žure da se što pre vrate u formu i povrate izgled koji su imale pre trudnoće, međutim, ono što je zaista važno da razumemo je vreme koje posvećujemo sebi, relaksaciji, pravilnom disanju. Jeda od najvažnijih stvari za zdravlje žene jeste pravilno držanje tela u trudnoći i nakon porođaja. Akcenat ove radionice je upravo na pravilnom držanju tela, tehnikama disanja, otklanjaju stresa i povezivanju sa bebom, te razmeni iskustava, međusobnoj podršci i ohrabrenju“, kaže instruktorka Željka Zdravović.

Radionica pokriva teme: tehnike disanja, relaksacione tehnike, pravilno držanje tela u trudnoći i nakon porođaja, jačanje muskulature i otpornost organizma, vežbe za postporođajni oporavak, masaža bebe, samomasaže, tehnike komunikacije sa bebom, razmena iskustava i međusobna podrška, vizualizaciju, koncentraciju, razvoj kreativnosti, usmeravanje pažnje, poboljšanje radnih kapaciteta itd.

Napomena: Postoji mogućnost dolaska mama sa kolicima, kuvanja čaja kao i slobodno hranjenje deteta i previjanje.

Prijave na broj 061 133 72 60 ili putem stranice Tim kreativnih ideja Bor