Novogodišnja bajka u borskom ZOO vrtu, održana tradicionalna „Dedamrazijada“

U prirodnom ambijentu borskog Zoološkog vrta održana je danas tradicionalna manifestacija „Dedamrazijada“, koja je i ove godine okupila veliki broj dece i roditelja.

Na platou ispred kafića „Jana“ postavljena je bina odakle su, umesto profesionalnih glumaca, zabavni program izveli đaci četvrtog razreda

„Ove godine su nam učenici Osnovne škole „Dušan Radović“ i učiteljica Verica Grozdanović, za samo dve nedelje, pripremili dve predstave, učenički hor i recitacije. Zahvalna sam im što su ovu manifestaciju podigli na viši nivo“, izjavila je Slađana Savić PR Zoološkog vrta Bor.

Program su upotpunili radnici ZOO vrta koji su odeveni u kostime životinja zabavljali najmlađe posetioce i delili im slatkiše.

„Dedamrazijada“ ne bi bila to što jeste bez Deda mraza, glavnog lika ove praznične bajke.

Na radost dece i njihovih roditelja organizatori su ove godine bolje pripremili manifestaciju.

 

„Zahvaljujući sponzorima obezbedili smo rekordan broj paketića koje smo delili na ulazu, pa nije bilo problema koji su se prethodnih godina dešavali“, kazala je Savić.

Pored vodećih sponzora lanaca marketa Tekijanka i Delhaize Srbija, „Dedamrazijadu“ su podržali i osiguravajuće kuće Triglav i DDOR, Veterinarska stanica Bor, marketi Lav plus, mineralne vode Saint Johns, Moment HEM Zaječar i FK Mali Bor kao i privatni preduzetnik Šminker iz Obreža.

Tehničku podršku je pružio Centar za kluturu grada Bora.