Novogodišnja čestitka gradonačelnika Bora

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić, uputio je čestitku sugrađanima povodom Nove godine i kojoj je poželeo sreću, zdravlje i prosperite u 2024. godini.

U svojoj poruci, Milikić ističe da je Bor jedan od gradova u Srbiji koji beleži konstantan napredak u svim oblastima, posebno u ekonomiji.

On je istakao razvoj sela u kojima se iz budžeta ulažu značajna sredstva u infrastrukturu, te se mladi sve češće odlučuju da u njima ostanu da žive i tu zasnuju svoje porodice.

„Trudili smo se pozitivno odgovorimo potrebe i želje naših sugrađana, razgovarali smo i dogovarali se sa svima. Vaše mišljenje i sugestije su nam od izuzetnog značaja, i to će ostati ključna vodilja i u 2024. godini“, istakao je Milikić.

Gradonačelnik je naglasio da će se u Novoj godini razvijati projekti koji odražavaju interese svih sugrađana, kao što su nova bolnica, novi sportski kompleks, novi vrtić, uređenje postojećih i izgradnju novih dečiji igrališta, akva park i novi trgovinski centar.

Uz želje za srećnim početkom godine, sugrađanima je poručio da se raduje zajedničkom radu i napretku u 2024. godini.

„Želim vam dobro zdravlje, puno uspeha i ljubavi, kako unutar porodice, tako i sa prijateljima. Da održite unutrašnji mir i sigurnost. Bor postaje sve poželjnija destinacija, a zajedno ćemo pokazati Srbiji i svetu da smo grad u koraku s vremenom, savremen i spreman na nove izazove“, zaključio je gradonačelnik Milikić.