Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Bor

Predsednik Opštine Bor Saša Vukadinović poželeo je građanima Bora uspešniju, mirniju i sigurniju predstojeću godinu, sa željom za dobro zdravlje i puno sreće.

Saša Vukadinović

Poštovani sugrađani,

U odlazećoj 2013. godini, došlo je do velikih promena, kako u celoj državi, tako i u našoj opštini. Bor nastavlja putem razvoja i danas je moderan grad razvijene industrije, turizma i drugih privrednih grana, a na kulturnim sadržajima mogu nam pozavideti mnogo veći gradovi.

U cilju poboljšanja kvaliteta i uslova života naših građana, nećemo posustati pred postavljenim zadacima, jer nam je interes građana na prvom mestu. U teškim uslovima, tražimo i nalazimo rešenja, a ne izgovore.

U godini koja sledi, kao izabrani predstavnici građana, zasluge za napredak i boljitak smatraćemo uspehom svih građana Bora, a eventualne neuspehe usključivo svojom odgovornošću.

S puno optimizma, ali realnog optimizma, koji se odnosi na dešavanja na ekonomskom planu i političkoj sceni Srbije, ulazimo u 2104. godinu.

Svim građanima opštine Bor, u svoje i u ime lokalne samouprave, želim uspešniju, mirniju i sigurniju predstojeću godinu, sa željom za dobro zdravlje i puno sreće.