NOVOGODIŠNjI TURNIR: Pelivan u finalu bolji od Fortune

Najuspešniji Novogodišnji turnir u malom fudbalu do sada.

novogodisnji-turnir-2016

Jubilarni 10. novogodišnji turnir završen je u ponedeljak, kada su odigrane finalne utakmice u svim kategorijama. Na ovogodišnjem turniru učestvovalo je oko 50 ekipa iz Zaječara, Negotina, Zlota, Šarbanovca, Bora.

Ekipa Pelivana je u finalu pobedila ekipu Fortune rezultatom 5:2, u kategoriji seniora, dok je u kategoriji veterana ekipa Total dizajna u penalima savladala Grafomed. Kod kadeta, „Hajduk Veljko“ pobedio je „Noćni klub 54“ rezultatom 3:1, dok je kod pionira „Mamutovski“ savladao „Beče“ sa 2:1. Što se petlića tiče, „OFK Bor“ je pobedio „Kristal“ sa 1:0, a u kategoriji cicibana „Tempo radio“ je rezultatom 3:1 savladao „Albo“.

Kao i do sada, i na ovom turniru, u svim kategorijama nagrađeni su najbolji strelac, igrač i golman. U kategoriji seniora, najbolji igrač bio je Nikola Nikolić iz ekipe „Fortuna“, za najboljeg strelca proglašen je Dejan Mašić iz „Pelivana“, a titula najboljeg golmana pripala je Srđanu Anđelkoviću iz ekipe „Pelivana“.

Posebnu zahvalnicu za jubilarno deseto učešće na turniru dobio je Goran Stanisavljević iz ekipe „Grafomed“.

Ovogodišnji turnir bio je najuspešnije do sada, kako po briju ekipa, tako i po kvalitetu učesnika. Očekujemo još veći broj učesnika naredne godine, s obzirom da je mali fudbal u ekspanziji i da je interesovanje za ovaj turnir sve veće, rekao je Zoran Stojić, organizator turnira.