Novootvorena poliklinika GinekoNeuroMAG – Bor nudi širok spektar medicinskih usluga za celu porodicu

U Boru je nedavno otvorena poliklinika GinekoNeuroMAG koja pruža širok spektar usluga iz oblasti neurohirurgije, ginekologije i akušerstva, kao i dečije hirurgije.

Poliklinika nudi vrhunski kvalitet medicinskih usluga, a pacijenti mogu računati na stručan tim specijalista sa dugogodišnjim iskustvom u svojim oblastima.

 

Iz oblasti neurohirurgije specijalističke preglede vrši Dr Vasilije Meilanović. Pacijentima su na raspolaganju magnetna rezonanca, ultrazvučni pregledi, dopler krvnih sudova, kao i ostali specijalistički konsultativni pregledi.
Dr Stevan Meilanović obavlja specijalističke ginekološke i akušerske preglede. U ponudi su razne ginekološke usluge, ultrazvučni pregledi, kao i manje intervencije poput uklanjanja kondiloma, loop ekscizije, kao i aplikacije i ekstrakcije spirale.
Dr Marko Bogosavljević, specijalista dečije hirurgije na Institutu za majku i dete vrši pregled dece iz oblasti dečije hirurgije, uključujući ultrazvuk kukova novorođenčeta, preponske kile, pupčane kile, nespuštene testise, fimoze, dečiju ortopediju, traumatologiju, urođene i stečene anomalije ekstremiteta, ravna stopala i deformitete lokomotornog sistema.

Poliklinika se nalazi na adresi 3.oktobar 37b, 19210 Bor, a za zakazivanje pregleda možete kontaktirati polikliniku putem brojeva telefona za neurohirurgiju 030 210 1784 ili 0653101784, za ginekologiju 030 422 600 ili 065 3422600, ili putem e-mail adrese [email protected].