NS: Boru su neophodni izbori

0
22

Povodom jučerašnjih dešavanja u Skupštini opštine Bor i smene predsednika opštine Srđana Marjanovića, Opštinski odbor “Nove Srbije” izdao je saopštenje za javnost.

Poštovani građani Bora, svedoci smo da se “cirkuska predstava” u borskoj Skupštini nastavlja. Zaista nam nije jasno da li se kraj ovoj agoniji vidi. Prosto je neverovatna činjenica da svi akteri ove žalosne skupštinske priče uopšte ne razmišljaju o svom gradu koji iz dana u dan tone sve dublje i dublje u dubiozu.

Posle jučerašnje sednice koja da nije žalosna bila bi krajnje smešna, oni i dalje razmišljaju o pravljenju neke nove-stare koalicije. Strašno da smo svedoci, da i ako su toliko puta za ovih godinu dana ispljuvali jedni druge, oni opet razmišljaju zarad golog opstanka na vlasti da ponovo pljunu na svoj obraz i opet zajedno sednu u tople opštinske fotelje, bez plana i programa. Verovatno će opet uslediti njihov raspad i sve tako u krug – dokle više?

Očito je da istrošene i iskompromitovane snage političkih partija koje su u skupštini nemaju snage da vrše vlast i provedu javna preduzeća i građane kroz krizna vremena. Sve su varijante isprobane i ništa im ne ide iz prostog razloga. Čim se formira vlast odmah na scenu stupaju ucene sitnih političara i sitnih duša i tako u nedogled.

Građani nemaju zaista više vremena za to. Ovim putem vas upozoravamo mi iz “Nove Srbije”:
Uvedite privremene mere, raspišite izbore, da građani dobiju ozbiljnu vlast, inače budite sigurni da ćete izazvati gradjanske nemire na čelu sa “Novom Srbijom” koja će se boriti na Novi Bor.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here