Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (ponedeljak) 28. septembar

0
1080

Zbog planiranih radova u ponedeljak, 28. septembra bez električne energije ostaće domaćinstva u Boru i pojedinim selima.

Iz borske Elektrodistribucije obaveštavaju potrošače koji se napajaju iz trafo stanice 35/10 kV “Krivelj”, odnosno izvod Radio stanica: deo Brezonika, Bare, Kormaroš i Kriveljski kamen, izvod Bučje: Tilva Mika (Vodovod Bor), izvod Krivelj: Krivelj, Kriveljska Banjica i Kej, izvod Mali Krivelj: Mali Krivelj, Šušulajka, Crvena, Cerovo železnička stanica, Planum, Kulma Bučanska, Kulma Bugarska, Vlaole, Vrac i Gorljane da će u periodu od 10.30 do 11.30 časova zbog ispitivanja zaštite u trafo stanici ostati bez napajanja električnom energijom.

Takođe, zbog radova u trafo stanici bez napajanja električnom energijom će u periodu od 9 do 13 ostati potrošači koji se napajaju iz trafo stanica 10/0,4 kV “A.T.P.” i 10/0,4 kV “Simpek”.

Potrošači u ulici Save Kovačevića, Pekara, Metovnica, Malazija, Slatinski put, Rakita, Suvaja, Slatina i Oštrelj ostaće bez struje u periodu od 9 do 14 časova u trajanju od 30 minuta zbog prenapajanja potrošača sa drugog izvoda.

Iz Elektrodistribucije najavljuju da će potrošači koji se napajaju iz trafo stanice 10/0,4 kV “C-4” – deo ulice Moše Pijade od broja 78 do broja 96 u periodu od 9 do 10.30 časova ostati bez električne energije.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime