Obeleženo 3 godine rada sajta

bor030U četvrtak 9.avgusta, navršilo se 3 godine od početka rada sajta bor030.net . Tom prilikom organizovana je prezentacija i koktel, a u večernjim časovima i žurka.

Web Tim "Bor030" je u cafeu "Green Park" održao prezentaciju za novinare i članove foruma, nakon koje je usledilo druženje "forumaša" uz koktel i priču. Prezentaciju je propratila ekipa Televizije Bor i novinar dnevnog lista Blic.

Istog dana, učece, u klubu "Cult" održana je žurka. Muziku su puštali DJ Che, DJ Djole i DJ Mishas , ulaz je bio besplatan. House, progresive i rok zvuk mogli su se čuti do sitnih sati.

Snimak reportaze TV Bor možete preuzeti ovde
Tekst objavljen u Blicu možete preuzeti ovde

 

Saopštenje za javnost : Web Tim "Bor030"

Poštovani prijatelji, posetioci, kolege novinari

Sajt bor030.net ovih dana slavi 3 godine postojanja. Za ovaj period, a posebno u poslednjoj godini rada, postigli smo mnogo, više i od onoga što smo kao ekipa sajta očekivali. Ušli smo na borsko internet nebo sa slabim iskustvom, ali sa željom da napravimo makar jedan sajt Bora koji će dostojno prezentovati naš grad i okolinu. Priča je ubrzo krenula da se širi, nismo želeli da ostanemo samo na početnik koracima, već smo nastavili da hodamo dalje, zadržali osnovne elemente sajta ali i konstantno napredovali. Ubrzo nakon sajta, sa radom je krenuo i forum, foto galerija, zatim redizajn sajta, blog, a od skora i portal koji je zamenio osnovni sajt.

Za ovo vreme kreirali smo ogromnu borsku online zajednicu, okupili sve one koji žive u Boru ili dijaspori, vole svoj grad, sve one željne informacija, druženja, diskusija. Bor030.net je za 3 godine postao pravi brend grada, poznat ne samo u Boru već i vani. Skoro precizno možemo tvrditi da smo učinili nešto što nije niti jedan sajt u Istočnoj Srbiji ikada. Naš uspeh je najbolje prikazati brojkama :
•   U regionu smo na prvom mestu već duže vreme
•   Bor030.net zauzima 4. mesto u Srbiji u kategoriji sajtova gradova
•   Nalazimo se među 200 najposećenijih sajtova u zemlji
•   Naš sajt je među 100.000 najposećenijih sajtova na svetu, u 3 posto najposećenijih
•   Do sada je bor030.net ostvario oko 800.000 poseta, a u septembru očekujemo i milionitu posetu
•   Samo na forumu imamo preko 1.200 registrovanih članova

Web Tim „Bor030“ će i dalje nastaviti da unapređuje sajt. Viziju, želju i entuzijazam imamo. Ostaje nam da vidimo kako će se ova priča dalje odvijati. Shvatili smo da je nebo granica.

Srdačan pozdrav,
Ekipa sajta Bor030.net